learning4u logo

Om Oss

Om Oss

Vi arbetar för en hållbar organisatorisk och social arbetsmiljö genom utveckling av chefer i dialogen med sina medarbetare. Vi kombinerar evidensbaserade teorier inom ledarskap och kommunikation med upplevelsebaserad pedagogik.

FÖRETAGET

Vi är specialister på att träna chefer i de professionella samtalen. Samtalen som driver utveckling och formar kulturen. Med vår metodik tränar du med professionella skådespelare under sakkunnig ledning. Varje utbildningstillfälle är på 4 timmar och anpassas till era förutsättningar. Sedan 2001 har vi utbildat fler än 20 000 chefer!

"Viktigast är att skapa en väldigt stark feedback-kultur säger Peter Tolstoy personalchef på Acando, ett av Sveriges bästa konsultbolag på att behålla talanger." DI 2017

Några av våra konsulter, från vänster, Kenth Dejenstam, Annica Galfvensjö, Päivi Havlund, Anders Landgren och Yvonne Larsson

"Vår övertygelse är att attraktiva arbetsgivare har chefer som skapar attraktiva arbetsplatser."


Det är en chef som vågar agera i vardagen med tydlighet och omtanke för sina medarbetare. En chef som kommunicerar på ett tydligt och respektfullt sätt med var och en av sina medarbetare så att de känner sig sedda och hörda. En chef som alltid är ett föredöme, särskilt i samband med tuffa beslut.  En chef som omsätter Arbetsmiljöverkets nya krav och riktlinjer i sitt ledarskap. En attraktiv chef skapar därmed en god arbetsmiljö med uthålligt goda resultat som är mätbara.
Som medarbetare till en attraktiv chef mår man bra. Man känner mening och stolthet när man går till jobbet.

Alla våra konsulter är välmeriterade pedagoger med egen chefserfarenhet. De har djup kompetens inom organisatorisk och social arbetsmiljö. Våra professionella skådespelare har gedigen teaterutbildning och mångårig erfarenhet av samtal med chefer från våra utbildningar.

Våra utbildningar är oftast i form av hel- eller halvdagar med kort teori och mycket praktik. Varje heldag kan köpas som fristående kurs eller som förstärkare av era egna program.

Om hur vi är organiserade: Företagets ledning vd och ägare Kenth Dejenstam, administrativ chef Susanne Edefuhr och utvecklingschef Yvonne Larsson. Learning4u har 13 konsulter och 12 skådespelare. Företagets kunder är inom såväl privat som offentlig sektor.

Learning4u är godkänd utbildningsanordnare av AFA Försäkring.

Learning4u är auktoriserat av SAUF och därmed kvalitetssäkrat för tryggare upphandling av utbildning. Bureau Veritas är kontrollorgan.

sauf

 

 

Praktisk_information_och_villkor_-Kundversionen.pdf

 

 

 

SAMARBETSPARTNERS

Touchpoint

Touchpoint är ett företag som har specialiserat sig på att mäta vad kunder och medarbetare tycker. Traditionella undersökningar görs för sällan och visar endast en ögonblicksbild av vad medarbetrna tycker. Med Touchpoints smarta metod kan du ställa frågan på morgonen och få svaret samma dag. Du kan mäta medarbetarnas upplevelser av att få feedback, om deras arbetsmiljö mm. Bara din egen fantasi sätter gränserna! Vi vet att chefer och medarbetare behöver snabbare återkoppling nu än någonsin! Kontinuerlig feedback blir ett starkt instrument för verksamhetens styrning mot uppsatta mål.

 

CHRISTINA BJÖRKLUND

Christina är docent och forskare. Genom forskningsprojektet AHA, arbetsmiljö och hälsa, på Karolinska Institutet har hon utarbetat en metodik för att arbeta systematiskt med psykosocial arbetsmiljö och hälsa samt var ett stöd för cheferna i sitt arbete. Christina har arbetat med ledarskapsutveckling på KI och på såväl privata företag som i offentlig verksamhet.

 

THOMAS JORDAN

”En väl fungerande feedbackkultur på arbetsplatsen, där man som medarbetare och chef får konstruktiv återkoppling om vad som fungerar bra och inte bra, är förmodligen den enskilt viktigaste faktorn för att förebygga konflikter och främja en robust samarbetskultur.”

Thomas Jordan, Docent, forskare och lärare vid Institutionen för arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet.

TOMMY ISESKOG

Tommy Iseskog är jurist, universitetslektor, författare, forskare och debattör. Med över tvåhundra publicerade böcker bakom sig och med över trettio år som jurist och föreläsare har Tommy Iseskog blivit Sveriges kanske mest kända författare och konsult inom det arbetsrättsliga fältet.

 

GURO ØIESTAD

Guro Øiestad är psykolog och specialist i klinisk psykologi i Norge. Hon arbetar med terapi, coaching och vägledning samt undervisar för universitet och högskola, näringslivet och det offentliga. Guro är också författare till den i Sverige mycket uppskattade boken Feedback.

 

 

 

 

PRESENTATION AV STYRELSEN

mattias

Styrelseordförande Mattias Hultheimer är VD för EFFSO, ett konsult- och rekryteringsföretag som utvecklar inköpsfunktioner. EFFSO är av Dagens Industri utsett till ett framgångsrikt gasellföretag. Mattias är delägare och engagerad i tjänsteföretag som växer snabbt! ”Learning4u har ett modernt affärskoncept och står inför en stor tillväxt!”

Mattias Hultheimer
 
erikholm

Erik Holm driver bolaget Erik Holm Management AB som arbetar med verksamhetsutveckling på företagsledningsnivå. Erik har tidigare varit konsultchef på Deloitte&Touch och ekonomidirektör på Mgruppen.

 
kent

Styrelseledamot Kenth Dejenstam är ägare och VD för Learning4u AB. Han var tidigare VD för Mgruppen. Har mer än 20 års egen chefserfarenhet i Mgruppen där han varit kursledare, avdelningschef, VD och utvecklingschef.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.