learning4u logo

Våra konsulter

KENTH DEJENSTAM

KENTH DEJENSTAM

Konsult/kursledare: Svåra samtal och lönesamtal

Våra konsulter har gedigen chefsbakgrund och välmeriterad pedagogisk förmåga. De har djup kompetens inom ledarskap och kommunikation säger Kenth Dejenstam grundare och vd för Learning4u ab.

Kenth har tidigare varit anställd på Mgruppen som kursledare, utvecklingschef och VD. Är sedan 2001 grundare och vd för Learning4u AB.

  070 777 03 31
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Yvonne Larsson

Yvonne Larsson

Konsult/kursledare: Feedback, Lönesamtal, Svåra samtal, Bemötande, Arbetsmiljö, Hot och våld och Samsyn-värdegrund

Yvonne har mer än 15 års erfarenhet av att leda grupper i medelstora och stora organisationer inom såväl privat som offentlig verksamhet. Hon har chefserfarenhet, är cert inom DISC, NLP-Practitioner, utbildad inom bl a NVC och Storytelling.

  073 180 93 30
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Annica Galfvensjö

Annica Galfvensjö

Konsult/kursledare: Lönesamtal, Svåra samtal, Medarbetarsamtal/Feedback

Annica är beteendevetare och har ett förflutet som personalchef. Hon brinner för ledarskap och utvecklingsfrågor samt kommunikation och konflikthantering. Annica är författare till de praktiskt orienterade böckerna: ”Utvecklingssamtal – Varför? Hur?”, ”Svåra lägen tuffa samtal”, ”Rekrytering och intervjuteknik”.

  070-792 02 42
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anders Landgren

Anders Landgren

Konsult/kursledare: Värderingsstyrt  ledarskap

Anders har gedigen bakgrund av värderingsstyrt ledarskap under sin tid som HR chef i SkiStar koncernen där han ledde utvecklingsarbetet. I dagens samhälle förstår vi att direktstyrning inte fungerar av människor. Istället ska vi utveckla medarbetarnas talanger, kunskaper och kompetens för att hitta sin egen motivation.

Päivi Havlund

Päivi Havlund

Konsult/kursledare: Grundutbildning samt vidareutbildning i arbetsmiljö, systematiskt arbetsmiljöarbete - SAM och ledningsgruppsutveckling

Päivi utvecklar chefer och ledningsgrupper med planering, ledning och uppföljning inom arbetsmiljöområdet.

Hennes specialområden är systematiskt arbetsmiljöarbete med fokus på den organisatoriska och sociala arbetsmiljön där hennes utbildningar är mycket uppskattade. Päivi ger även chefer stöd i professionell arbetsinriktad rehabilitering.  

Päivi har över 20 års chefserfarenhet bland annat som arbetsmiljöchef på SOS Alarm Sverige samt som brandchef för Norrköpings brandförsvar.

Se videoklipp från utbildningen 1.38 min

 

Marja Tullberg

Marja Tullberg

Konsult/kursledare: Svåra samtal, Lönesamtal, Förändringsarbete och Konflikthantering

Regionansvarig Uppsala län. Jag arbetar med att utbilda och stötta ledare och utveckla organisationer. Min nisch är att skapa förändringskompetens och katalysera utveckling, men också att bygga samarbetskultur, bemöta motstånd och hantering av svåra samtal och konflikter. Utbildar också chefer i lönesamtal och svåra samtal..

Eva Björklund

Eva Björklund

Konsult/kursledare: Lönesamtal, Utvecklingssamtal och Coachande samtal

Eva är konsult sedan många år inom kommunikation. Hon har bakgrund som utbildnings- och konsultchef. Eva är också coach till chefer och medarbetare som behöver vägledning för intern karriärutveckling.

Mats R. Nilsson

Mats R. Nilsson

Konsult/kursledare: Säljutbildning

Mats har arbetat internationellt med ledarskap inom försäljning och är "fostrad" affärsmässigt i den japanska affärskulturen. Mats R. Nilson arbetar som föreläsare och rådgivare till affärsinriktade verksamheter. Med hjälp av en tydlighet och förenkling av säljarnas agerande, övergår det framtida resultatet från en chansartad prognos till ett statistiskt utfall - med fokus på ökad omsättning, förbättrad marginal och ökad mängd kunder. Detta samtidigt som säljarna får en trygghet och struktur i sitt arbete. 

Kattis Ahlström

Kattis Ahlström

Kattis har varit programledare för många olika TV-program, däribland Melodifestivalen, Uppdrag granskning, TV-huset och Nyhetsmorgon. Aktuell som programledare för Arvinge okänd.Kattis har varit chefredaktör på Icakuriren och startat och drivit tidningen och tv-programmet ”Kattis & Company”. Kattis Ahlström har ett stort socialt engagemang i flera välgörenhetsorganisationer och har tidigare varit generalsekreterare på BRIS. 

Maria Öhrström

Maria Öhrström

Konsult/kursledare: Lönesamtal, Utvecklingssamtal, Svåra samtal och Kundbemötande

Maria har en yrkespedagogisk studiebakgrund och har mångårig erfarenhet som chef, utbildare och kompetensutvecklare. I sin konsultroll arbetar hon främst inom områdena kommunikation, ledarskap och teamutveckling. På Learning4u arbetar Maria bl.a. med träning i lönesamtal, utvecklingssamtal, svåra samtal och rekrytering.

Yvonne Sjöberg

Yvonne Sjöberg

Konsult/kursledare: Arbetsmiljöutbildningar 

Yvonne har genomfört flera framgångsrika insatser inom social och organisatorisk arbetsmiljö. Hon är väl förtrogen med den problematik och de utmaningar verksamheter ”brottas” med. Yvonne hjälper verksamheter att skapa en välfungerande arbetsplats som genomsyras av hög motivation, engagemang och effektivitet. Yvonne utgår ifrån kvalitetssäkrade, evidensbaserade metoder. Hon är diplomerad handledare i BAM, bättre arbetsmiljö och genomför särskild skyddsombudsutbildning.

Tommy Wahlström

Tommy Wahlström

Konsult/kursledare: Lönesamtal och processkonsult inom lön och belöning

Tommy har lång erfarenhet som personalchef inom både näringsliv och organisationer. Under de senaste tio åren arbetat som konsult inom området lön belöning och motivation, bl a som anställd hos Aon Hewitt. Har publicerat bl a ”Lönesamtal och lönesättning”.

Ulric Rudebeck

Ulric Rudebeck

Konsult/kursledare: Ledningsgruppsutveckling

Ett specialområde är framtid, visioner och ledningsgruppers arbete med att skaffa sig en gemensam bild av sin framtida orientering.  Som konsult har han också arbetat internationellt i många år. Ulric är en av författarna till boken, ”Leda Intellektuellt Kapital” av KFL vald till årets ledarbok 1998.  Ulric´s senaste bok är  ”Strategic Vision Work”.

Silvia Zarins

Silvia Zarins

Svåra samtal för nya chefer.

Silvia har 14 års erfarenhet som chef och utbildare inom ledarskap. Hon har utbildat inom feedback, coaching, försäljning och visionsträning. Silvia har flera års erfarenhet av olika kulturer då hon haft chefsbefattningar i New York och Hongkong.  Silvias syfte är att inspirera och vill få andra att våga vara modiga i sitt ledarskap.

  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Anders Vestin

Anders Vestin

Konsult/kursledare: Förändringsarbete och hur chefen hanterar motstånd

Anders Vestin, har 30 års erfarenhet inom IT- och Telecom-branschen, varit med om och kunnat dra slutsatser av åtskilliga mer eller mindre lyckade förändringar. Han är utbildad i förändringsledning, diplomerad coach och arbetar idag som konsult/kursledare.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.