learning4u logo

Professionellt bemötande i djursjukvården

För medarbetare

För dig som hanterar djurägare i kliniken. Har du upplevt att krävande och gnälliga djurägare påverkar arbetsmiljön negativt? Hur kan förebygga och hantera missnöjda djurägare?

 

- Ett interaktivt seminarium med Marja Tullberg och två professionella skådespelare som gestaltar autentiska situationer. 

Kommunikation med kunder präglar din arbetsmiljö och därmed din motivation. Har du upplevt att krävande och gnälliga djurägare påverkar arbetsmiljön negativt? Skulle du önska att fler djurägare lämnar kliniken nöjda i stället för att lägga ut ett offentligt klagomål på sociala medier? Har du någon gång oroat dig för hur du ska hantera klagomål?

Under det här seminariet kommer vi i teori och praktik visa:

  • Hur du med evidensbaserade kommunikationsmodeller skapar tillit och trygghet i det kliniska samtalet.
  • Hur du hanterar missnökjda kunder.
  • Hur ni skapar ett positivt samarbetsklimat som sänker stressen.

Professionella skådespelare gestaltar situationer från klinikens vardag och förvandlar teori till applicerbar kunskap. Som deltagare kan du vara med och styra samtalen med hjälp av de teoretiska verktyg och metoder som lärs ut.

Röster från deltagare:   "Jag fick prakiska verktyg som jag kommer att använda." "De surdegar jag har kan jag nu äntligen ta tag i"  "Den här utbildningen borde all a i bransch gå."

Utbildningen är på en heldag.  8 - 20 deltagare.

Presentation av seminariehållaren

Marja Tullberg är i grunden veterinär med universitetsutbildning inom professionell kommunikation på arbetsplatsen, konflikthantering, organisationspsykologi, ledarskap, coaching och arbetsmiljö. Marja är också utbildad instruktör i avancerad medicinsk simulering, en pedagogisk metod för att i realtid träna kliniska situationer i en kontrollerad miljö med fokus på kommunikativa förmågor. Learning4u är ett företag med lång erfarenhet av kommunikationsträning för chefer och medarbetare med hjälp av professionella skådespelare. Du når Marja på 070-627 77 36.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.