learning4u logo

Böcker

Vi rekommenderar följande böcker.

TUFFA LÄGEN SVÅRA SAMTAL

TUFFA LÄGEN SVÅRA SAMTAL

En bok som kan hjälpa dig att samla mod att göra det du vet att du måste… men gärna skjuter upp. Boken ger dig tips och idéer om hur du kan göra för att skapa konstruktiva och ärliga möten kring frågor som är svåra. Bokens omslag och förord kan företagsanapssas. För mer info kontakta Annica@learning4u.se

LÄS MER/BESTÄLL

 

UTVECKLINGSSAMTAL VARFÖR? HUR?

UTVECKLINGSSAMTAL VARFÖR? HUR?

Boken vänder sig både till dig som chef och dig som medarbetare och behandlar bl a det gemensamma ansvar ni har för att skapa konkreta och värdefulla samtal. Den ger konkreta tips på hur ni genomför givande samtal som leder till utveckling, av både dig och verksamheten!Bokens omslag och förord kan företagsanapssas. För mer info kontakta Annica@learning4u.se

LÄS MER/BESTÄLL

LÖNESAMTAL OCH LÖNESÄTTNING

LÖNESAMTAL OCH LÖNESÄTTNING

Boken vänder sig både till dig som chef och dig som medarbetare och behandlar bl a det gemensamma ansvar ni har för att skapa konkreta och värdefulla samtal. Den ger konkreta tips på hur ni genomför givande samtal som leder till utveckling, av både dig och verksamheten.

LÄS MER/BESTÄLL 

Strategisk visionering

Strategisk visionering

Boken är en tydlig handledning baserad på 30 års erfarenhet, som visar hur du i teori och praktik leder din organisation genom visioner, framtidsbilder och strategier till konkreta resultat. Den ger ledningen en metodik för hur visionen skapas utifrån historia, nutid och framtid – och visar hur den systematiskt förankras i verksamheten.

LÄS MER/BESTÄLL

Din effektiva ledningsgrupp

Din effektiva ledningsgrupp

80 % av ledningsgrupperna använder 20 % av sin potential.

Med små medel kan ni bli riktigt effektiva. Hur är det i din grupp? Trist och tråkigt? Inget händer. Eller stormigt och alla pratar förbi varann? För långsamt? För ofokuserat? Ingen effekt? Handen på hjärtat, du kan få ut mer, mycket mer eller hur?

LÄS MER/BESTÄLL 

Gädjeskutt i ledningsgruppen

GLÄDJESKUTT I LEDNINGSGRUPPEN

Du vill arbeta effektivt i din ledningsgrupp. Du väljer en systematik typ SIS standard som stöd - Hur gör du då? Steg för steg. Här är svaret.

Läs mer/beställ!  

 

 

       

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.