learning4u logo

Våra kunder

Här kan du ta del av några kunduttalanden och se vilka som är våra kunder. Under rubriken kundcase berättar våra kunder om hur det var att arbeta med oss.

Referens

Vi är ju ett av Sveriges yngsta universitet. Det gör oss lite modigare. Och vi ser det som vårt uppdrag att utmana det etablerade och utforska det okända. Därför har vi höga krav på på våra chefer. Learning4u har infriat våra högt ställda förväntningar.

Peter B Karlsson

Ledarutveckling HR, Karlstads Universitet

Referens

Arbetsmiljöutbildning för Hiltons chefer i juni 2016. Det var en otroligt givande utbildning med massor av erfarenheter att ta med sig för deltagarna. Har fått fortsatt positiv feedback både igår och idag. Vi var alla väldigt imponerade av skådespelarnas insatser och man uppskattade också mycket chefsverktyget för samtal.

Annika Ahlberg

HR Director at Hilton Stockholm,

Referens

Skillnaden i den här chefsutbildningen jämfört med andra är att vi har med oss erfarna processledare som följer oss och finns med oss i vardagen. Så det är ingen energikick som håller i sig några dagar, utan något som går under huden på hela företaget och tvingar alla chefer och medarbetare att reflektera och ta ställning. Läs mer http://www.learning4u.se/sidor/blogg

Sofie af Ekenstam och Torbjörn Claesson

HR Chef och VD, Neova AB

Referens

Att gå rakt på sak i samtalen med skådespelare ledde till bättre medarbetarsamtal! Så uttryckte sig många nöjda chefer på TV4 efter en utbildningsdag med Learning4u. Cheferna som redan var mycket duktiga i att kommunicera fick nu tillfälle att träna live på improvisationsskådespelare som gav rak feedback efter samtalen och bidrog aktivt till chefernas utveckling som ledare.

Malin Häger

Administrativ chef för försäljningsavdelningen, TV4

Referens

Vi har mycket bra chefer med god kommunikativ förmåga. Vi vill naturligtvis bibehålla den kvaliteten och ständigt förbättra oss. Därför valde vi träningsformen med skådespelare. BMWs goda varumärke förpliktar till att ständigt vara på topp! Utbildningen blev mycket uppskattad av våra chefer.

Annika Dörner

HR Manager, BMW Group Northern Europe

Referens

För oss som arbetar på kärnkraftverket i Oskarshamn har säkerhet alltid högsta prioritet. Utbildningen Tydlig feedback, som vi ger alla våra chefer, är ett viktigt inslag i den ständigt pågående utvecklingen av vårt säkerhetsarbete. Learning4u:s utbildningar motsvarar våra högt ställda krav på chefsutbildningar.

Niclas Lundström

Gruppchef, OKG –ett företag i E.ON koncernen

Referens

Den bästa utbildningen jag gått!. Jag är stolt att tillhöra ett företag som satsar på utbildningar med sådan kvalitét.

Jan E Dahlman

Senior Learning and Development Manager, ELECTROLUX

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.