learning4u logo

4 nov Är ett bra lönesamtal viktigare än Lönebeskedet?

För dig inom HR och chefer

 – aktuella scener från lönesamtal som gestaltas av skådespelare

Detta webbinarium är ett smakprov på utbildningen. För chefer som vill bli säkrare i sina lönesamtal! 

Bra och tydligt genomförda lönesamtal bidrar både till individens och verksamhetens utveckling. Ofta blir antalet fall som går ill förhandling avsevärt färre efter utbildning. Vi erbjuder ett smakprov av vår utbildning som lär chefer att hålla effektiva och professionella lönesamtal.

Vad säger du till…
- Högpresterande Ulrica som du vet kommer att bli besviken efter lönebeskedet!
- Johan som inte levt upp till satta mål!
- Petter som har samma befattning som Elin och tycker att han borde ha samma lön!

I de tusentals lönesamtal som vi genomfört i våra utbildningar har det ofta uppstått känslor, som de allra flesta av oss känner igen. Känslor av besvikelse och frustration eller en känsla av att ha fått rätt lön och blivit juste behandlad.

Det intressanta är att ett lönesamtal med exakt samma förutsättningar mellan chef och medarbetare kan falla ut på helt olika sätt. Allt beroende på hur chefen uttrycker sig. Ena gången blir medarbetaren besviken och lämnar samtalet i frustration. Vid andra tillfället upplever medarbetaren sig ha fått rätt lön och blivit juste hanterad. 

Seminarieledare/föreläsare är Yvonne Larsson
Yvonne har tränat fler än 2000 chefer i lönesamtal i företag och myndigheter. Hon är utbildad i Nonviolent Communication under ledning av Dr Marshall Rosenberg i en kommunikationsmetod som kallas Giraffspråk. Hon är certifierad Rosenterapeut, NLP Practitioner och har också egen chefserfarenhet.Yvonne har mer än 18 års erfarenhet av att leda grupper i medelstora och stora organisationer inom såväl privat som offentlig verksamhet. 

  • Webinarierna är på 50 min, kl 9.00 - 9.50    Teams
  • Kostnadsfria webbinarier som är smakprov på våra utbildningar.

  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog

 Boka längst ned på sidan!

 

25 nov   Hur återskapar vi gemenskapen i företagskulturen? 

                        – aktuella scener från jobbet gestaltas av skådespelare

Hybrida arbetsplatser är sannolikt här för att stanna. Hur återskapar vi en gemenskap med företagets normer och värderingar som grund? Vilka ”samtalsverktyg” behöver cheferna för att aktivt bidra till att detta sker?

Några färska studier visar att kvaliteten på ledarens involvering i målsättning och feedback påverkar såväl företagskulturen som effektiviteten. Det handlar om att vara tydlig i sin kommunikation. Vad säger du som chef till dina medarbetare som:

-Inte gör det som ni kommit överens om

-Har negativ attityd

-Vill fortsätta att jobba hemifrån.

Våra konsulter Annica Galfvensjö och Anders Landgren föreläser, våra skådespelare gestaltar och du som deltagare får gärna bidra med interaktivitet

Annica Galfvensjö Sagt av kunder: Annica har en unik förmåga att göra det komplexa begripligt och enkelt. Annica utbildar främst i ledarskap, teamutveckling, kommunikation och konflikthantering. Annica är författare till de praktiskt orienterade böckerna: ”Utvecklingssamtal – Varför? Hur?”, ”Svåra lägen tuffa samtal”, ”Rekrytering och intervjuteknik”. Har varit HR chef inom Ericsson.

Anders Landgren Sagt av kunder: Det har varit mycket givande att samarbeta med Anders i arbetet med utveckling av vår företagskultur och ledarmodell. Anders unika mix av verifierade teorier, egna ledarerfarenheter och involverande retorik har hjälpt många ledare till bättre resultat i vår region. Har varit HR chef på SkiStar.

  • Seminariet är på 90 min och startar 08.30, frukostsugna är välkomna kl 08.15                         
  • Kostnadsfritt.
  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog
  • Learning4u är godkänd utbildningsanordnare av AFA vilket innebär att privata företag kan få upp till 70% av utbildningskostnaden betald av AFA.

Vi träffas IRL den 25 nov   och utgår ifrån att du, liksom vi, är vaccinerad. Lokal blir i Stockholms city som meddelas senare.

 

 

  Boka plats

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.