learning4u logo

Svåra samtal mediebranschen

Utbildning i svåra samtal för chefer i mediebranschen

För chefer och ledare inom mediebranschen

Som chef måste du ibland sätta ned foten och ta svåra och känsliga samtal med dina medarbetare.

Som chef måste du ibland ta svåra och känsliga samtal med dina medarbetare. Ibland med kända medarbetare vilket kan ge stora rubriker och svårhanterbara konsekvenser. Vad säger du till medarbetare: med negativ attityd, som inte håller måttet eller med personliga problem som påverkar både stämningen och arbetet?

Kursledare är Kattis Ahlström med gedigen erfarenhet av branschen i olika roller som chef och programledare. Kattis delar med sig av sin erfarenhet och använder skådespelare för att gestalta medarbetare i olika svåra samtal.Hon leder en företagsanpassad utbildning under en halvdag där du får verktyg och träna själv.

 Vår praktiska utbildning i svåra och känsliga samtal gör dig på kort tid bättre rustad att genomföra svåra samtal med dina medarbetare på ett respektfullt och effektivt sätt. Du får du möta skådespelare som gestaltar medarbetare med olika problem som ger dig ärlig och rak feedback.

Med vår upplevelsebaserade pedagogik med skådespelare, får du som chef möjlighet att träna och utveckla dina färdigheter. Under kursen kommer du att stärka det du redan är bra på och förbättra det som är knepigt och svårt. Vi lovar att du kommer bli berörd och ha roligt under kursen. Svåra och känsliga samtal kommer inte längre upplevas som lika svåra!

Så med väl beprövade teorier, praktiskt träning och personlig feedback som utvecklar dig får du också verktyg som fungerar och underlättar i din chefsroll.

INNEHÅLL FÖR UTBILDNINGEN SVÅRA SAMTAL

  • Chefsverktyget 3-stegsmetoden
  • Vad kan och får man säga?
  • Våga ge tydlig feedback
  • Kroppsspråkets betydelse
  • Hur du behåller en god relation
  • Praktisk träning

Teorin för Svåra samtal utgår från Thomas Jordans arbete och publikationer. Thomas Jordan är docent vid Institutionen för arbetsvetenskap, Göteborgs Universitet.

Alla våra utbildningar grundar sig på modern samtalsmetodik och beprövade teorier.

OM UTBILDNINGEN SVÅRA  SAMTAL

Utbildningen i svåra samtal kan genomföras som en halvdag och med egen träning. Alla våra upplägg är företagsinterna med kursledare och skådespelare.

Egen träning innebär att alla cheferna får möta skådespelare som gestaltar deras medarbetare. Cheferna får träna i skarpa samtal som är anpassade till den egna arbetsplatsen. 

Några citat från deltagare: "Vi har längtat efter den här dagen fast vi inte visste om att vi behövde den", Vi fick observera och själva agera, jättenyttigt, bör tänka på min kroppshållning och ordval", "Roligt och över förväntan", "Jättebra att få konfronteras med vardagliga problem"

Förfrågan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Skickar...

Tack för ditt meddelande!

 

Kursledare - Kontakta oss så berättar vi mer

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.