learning4u logo

Värderingsstyrd kultur ger handlingskraft

Värderingsstyrd kultur ger handlingskraft

Frukostseminarium den 29 mars. Detta seminarium är ett smakprov på den företagsanpassade utbildningen som är på en halvdag.

Värderingsstyrda bolag växer mer och har bättre lönsamhet. Resultatet är entydigt och ger samma samband som tidigare år mellan en stark företagskultur, tillväxt och avkastning. Visar en studie* av 600 företag i Sverige.

Värdeorden är så mycket mer än fina ord i en guldram bakom receptionsdisken! Det handlar om att omsätta värdegrunden i vardagen för alla. Därmed sätts kulturen!

Hur skapar man ökad kund- och medarbetarlojalitet genom sina medarbetares beteenden. Beteenden som förstärker varumärket i praktisk handling varje dag. Många företag har lagt mycket tid och energi på att ta fram sina värdeord. Men alltför ofta läggs mindre engagemang på nästa steg. Steget som gör skillnad!

Fyll värdeorden med emotionellt innehåll så blir det levande och gör skillnad i varje möte med kunder. Därmed ökar också företagets förmåga att attrahera såväl nya medarbetare som nya kunder. Låt värdeorden bli handling!

*Wildfires årliga studie. 

Seminarieledare Anders Landgren

Anders har gedigen bakgrund av hur man förstärker varumärket. I dagens samhälle förstår vi att direktstyrning inte fungerar av människor. Istället ska vi utveckla medarbetarnas talanger, kunskaper och kompetens för att hitta sin egen motivation. Anders har genomfört dessa processer under många år och har ett praktiskt koncept som fungerar i vardagen.

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.