learning4u logo

Svåra samtal

Svåra samtal

Vill du som chef bli tryggare i att hantera svåra samtal och gå med lättare steg till jobbet? Vill du få självkännedom om hur just du reagerar i pressade samtalssituationer? Vill du kunna öka motivationen hos dina medarbetare? 

Risken att man skjuter upp svåra samtal är stor, men ett oönskat beteende går sällan över av sig själv. Vad säger du t.ex. till medarbetare:
- med negativ attityd?
- som inte håller måttet?
- med personliga problem som påverkar stämningen och gruppen?

Vi erbjuder en unik möjlighet att träna i verklighetstrogna samtalssituationer med hjälp av professionella skådespelare. Under frukostseminariet ger vi ett smakprov ur utbildningen i svåra samtal.

Seminarieledare

Marja Tullberg

Regionansvarig Uppsala län. Jag arbetar med att utbilda och stötta ledare och utveckla organisationer. Min nisch är att skapa förändringskompetens och katalysera utveckling, men också att bygga samarbetskultur, bemöta motstånd och hantering av svåra samtal och konflikter. Utbildar också chefer i lönesamtal och svåra samtal..


Plats: Hera Hub Sweden, S:t Olofsgatan 9b, Uppsala
Tid: Onsdagen den 10 april, Frukost serveras från 8.00, Vill du som chef bli tryggare i att hantera svåra samtal och gå med lättare steg till jobbet? Vill du få självkännedom om hur just du reagerar i pressade samtalssituationer? Vill du kunna öka motivationen hos dina medarbetare.


Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.