learning4u logo

SAMARBETE skapar resultat eller inte – DU VÄLJER!

SAMARBETE skapar resultat eller inte – DU VÄLJER!

…om människor som inte förstår varandra åtminstone förstår att de inte förstår varandra, då förstår de varandra bättre än när de – utan att förstå varandra – inte ens förstår att de inte förstår varandra.” Vi väljer med andra ord vårt arbetsklimat. Ju bättre jag känner mig själv desto mer medveten och tydlig kan jag vara i mitt sätt att möta andra. Vet jag t ex att jag har en förkärlek för att avbryta och falla andra i talet så kan jag vara mer uppmärksam på detta och på så vis undvika att störa den jag talar med. Ett annat exempel är kunskapen om vad de känslor jag möter väcker i mig själv, vad händer med mig om någon blir arg, ledsen, irriterad och hur påverkar det samtalet. Reflektera över hur du uppfattas i dina möten med andra? Leder dina möten till de resultat som du önskar? Ett väl beprövat verktyg som kan vara till stor hjälp är DISC som bygger på en webbaserad självskattning och ett utmärkt verktyg för såväl individuell- som grupputveckling. https://lnkd.in/dJqN8E8

 

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.