learning4u logo

Från oro till framtishopp!

Från oro till framtishopp!

Värderingsstyrd kultur med Anders Landgren på 50 min! Är du intresserad av att höra mer om värderingsstyrd kultur och hur man gör för att ett företags värderingar ska vara levande och fungera som ett verktyg i kristider?

 Missa då inte vårt med webinar med Anders Landgren den 9 juni.

 ”Man måste ro med båda årorna för att komma framåt! Som det gamla uttrycket så klokt säger” Många jagar kostnader vilket är viktigt. Men hur mycket energi finns det i organisationen för att jaga intäkter? Är värderingarna fortfarande till hjälp i styrningen av organisationen? Behöver de uppdateras eller levandegöras för att ge energi och önskade beteenden hos alla medarbetare?

Hur går vi från oro till framtidshopp? Det är nu dags att ta kontroll över framtiden! Det man vet från forskningen är att en företagskultur som är involverande, omtänksam och har en tydlig vision är avgörande för en organisations långsiktiga ekonomiska framgång.

Anders Landgren valdes 2019 till en av årets bästa föreläsare av Eventeffect berättar om ett praktikfall där han tillämpade sin metodik. ”Anders är en genuin, ärlig och kompetent föredragshållare som i sina föreläsningar varvar teori med egen erfarenhet på ett engagerande och inspirerande sätt. Det har varit mycket givande att samarbeta med Anders i arbetet med utveckling av vår företagskultur och ledarmodell.” ”Anders unika mix av verifierade teorier, egna ledarerfarenheter och involverande retorik har hjälpt många ledare till bättre resultat i vår region.”

Lämna en kommentar

Du kommenterar som gäst.

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad och får en länk till webbinariet dagen innan på em.