learning4u logo

15 apr Hur du genomför utmanande/svåra samtal på distans

15 apr Hur du genomför utmanande/svåra samtal på distans

Datum: 2021-04-15 Klockan 09:00

Webbinarie för dig som arbetar inom HR eller är chef. Du får ett smakprov på vår utbildning.

Svåra lägen-tuffa samtal. Detta seminarium är ett smakprov på vår utbildning. Risken att man skjuter upp svåra samtal är stor, och ännu större nu när många jobbar på distans. Oönskade beteenden går sällan över av sig självt och hinner sprida sig i arbetsgruppen. Det blir bara värre.

Många vet inte att deras beteende påverkar arbetskamrater och andra och måste bli uppmärksammade på detta. Andra har problem på jobbet eller hemma och behöver bli sedda och få möjlighet att prata om det. Det kan räcka med ett samtal. När problemen fortsätter måsten en chef sätta ned foten och vara väldigt tydlig.

Vi gestaltar med skådespelare.

Mod och kunskaper är vad som krävs och träning ger färdighet. Det är det våra kurser går ut på, att ge chefer möjlighet att träna och utmana sina rädslor. Med kunskap och erfarenhet blir det lite enklare att vara både empatisk och tydlig.

Träning ger färdighet!

Seminarieledare/föreläsare Annica är beteendevetare och har ett förflutet som personalchef med tyngdpunkt på ledarskap och utvecklingsfrågor. I sin konsultroll arbetar Annica främst inom områdena ledarskap (t.ex Situationsanpassat ledarskap), teamutveckling, kommunikation och konflikthantering. Annica är författare till de praktiskt orienterade böckerna: ”Utvecklingssamtal – Varför? Hur?”, ”Svåra lägen tuffa samtal”, ”Rekrytering och intervjuteknik”.

 

 

  • Webinarierna är på 50 min, kl 9.00 - 9.50    Teams
  • Kostnadsfria webbinarier som är smakprov på våra utbildningar.

  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog

 

 

 

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.