learning4u logo

Svåra samtal öppen kurs

SVÅRA SAMTAL I PRAKTIKEN - med skådespelare

Alla chefer och ledare i olika positioner ställs inför svåra samtal under karriären. Något de allra flesta bävar för. Det handlar om privata frågor som påverkar arbetet, konflikter, lönesamtal eller tråkiga besked som måste framföras. Detta kurstillfälle gör dig bättre rustad att genomföra svåra samtal med dina medarbetare på ett respektfullt och effektivt sätt. Utan att läget blir aggressiv och fientligt. Du får du möta skådespelare som gestaltar medarbetare med olika problem. Det handlar inte om att öva in sina ”repliker. Snarare att prova sig fram med olika tekniker och hitta en inre känsla och trygghet över upplägget i samtalen. Med vår upplevelsebaserade pedagogik med skådespelare, får du som ledare möjlighet att träna och utveckla dina färdigheter. Under kursen kommer du att stärka det du redan är bra på och förbättra det som är knepigt och svårt. Vi lovar att du kommer att bli berörd och ha roligt under kursen. Svåra och känsliga samtal kommer inte längre upplevas som lika svåra, vi lovar!

Denna utbildning genomför vi tillsammans med Seminariegruppn.

 

Ett seminarium för dig som vill bli trygg i genomförandet av de jobbiga samtalen.  3 timmar.

Ibland måste du som chef sätta ned foten och vara väldigt tydlig. Svåra samtal är trots allt en del av jobbet. Det blir extra svårt att kliva in och markera när vi strävar emot platta organisationer, med självledarskap. Känns nästan som en konfliktsituation. Fast det handlar ju inte om konflikt alls och faktum är att ju längre vi skjuter fram samtalen desto svårare känns det för dig själv som chef. För att inte tala om hur missnöjet i arbetsgruppen börjar småkoka.

Men det här med svåra samtal behöver inte alls vara så svårt. Som med all träning blir vi bättre ju mer vi övar. Du blir mer avslappnad och bekväm i dessa situationer som är ofrånkomliga för dig som chef.

Denna kurs anordnas av Seminariegruppen i samarbete med Learning4u.

Du får se skådespelare som agerar chef och medarbetare på scen och du är med och regisserar/ tycker till om situationen. Ett beprövat koncept för att öva på olika verklighetstrogna situationer. Våra seminarieledare ger dig verktyg och tips om det som avgör om du blir framgångsrik i dina samtal och även ledarskap. Du får bolla och diskutera med andra chefer om hur samtalet hanteras på bästa sätt och varför.

Säkra din plats på kursen Svåra samtal! OBS! Begränsat antal platser!

 

 
Fokus på kursen är vad säger du till:
  • Medarbetare med negativ attityd.
  • Medarbetare som inte håller måttet.
  • Medarbetare med personliga problem som påverkar både stämningen och arbetet.
  • Ni som deltagare väljer det vi ska lägga mest fokus på – vad behöver just du öva lite extra på?

Seminarieledare/föreläsare:
Annica Galfvensjö är beteendevetare och har ett förflutet som personalchef och har varit med i dom allra flesta situationer. Annica brinner för ledarskap och utvecklingsfrågor samt kommunikation och konflikthantering. är författare till de praktiskt orienterade böckerna: ”Utvecklingssamtal – Varför? Hur

 

Datum Har inte bestämts

Pris       3 950 exkl. moms/ person.

              I priset ingår checklista, förmiddagsfika, för lunch tillkommer 125:- (ink kaffe/te)

Plats    Postmuseet i Gamla Stan, Stockholm

 

Fortsätt till boka >>>

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.