learning4u logo

Självledarskap - de 5 principerna

För chefer som vill få mer självgående medarbetare

Självgående medarbetare som tar ansvar fullt ut och levererar uthålligt är sannolikt varje chefs dröm.

Självgående medarbetare som tar ansvar fullt ut och levererar uthålligt är sannolikt varje chefs dröm. Men det kräver att cheferna bemästrar den svåra balansgången mellan tydlig ledning och hög grad av självständighet för att lyckas med självledarskap. För de som lyckas bemästra balansgången blir effekten en långsiktig och hållbar motivation.

Utbildningen är väl beprövad och effekterna kommer snabbt. Det kan var i form kundbemötande, egna initiativ och ökad motivation. Alla våra utbildningar anpassas till uppdragsgivarens situation och mål. För att få fördjupad effekt av utbildningen  får cheferna träna med skådespelare som gestaltar medarbetare eller kunder. 

Anders Landgren Har vunnit ett flertal priser för sitt arbete om hur man bygger struktur och motivation för hållbar värderingsstyrd kultur. Kännetecknande för Anders är hans inspirerande föreläsningar som alltid bygger på forskning och egna erfarenheter bl.a. som HR Chef på Skistar.

Utbildingen är för chefer på 2 heldagar eller 4 halvdagar. Privata företag har möjlghet att få ekonomiskt stöd upp till 70% av utbildningskostnaden.

 

Kontakta Anders direkt på 070-528 60 67    anders@learning4u.se eller

Kenth Dejenstam 070-777 03 31    kenth@learning4u.se

Kursledare - Kontakta oss så berättar vi mer

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.