learning4u logo

26 jan 2023 Självledarskap - de 4 principerna för att få självgående medarbetare

26 jan 2023 Självledarskap - De 4 principerna för att få självgående medarbetare

till dig inom HR och chefer, webbinarie

Självledarskap förutsätter tydliga chefer

Medarbetare som leder sig själva, tar ansvar fullt ut och levererar uthålligt är sannolikt varje chefs dröm. Men det kräver att cheferna bemästrar den svåra balansgången mellan tydlig ledning och tillåta hög grad av självständighet för att lyckas med självledarskap. För de som lyckas bemästra balansgången blir effekten en långsiktig och hållbar motivation.

Utbildningen som vi får smakprov av är väl beprövad och effekterna kommer snabbt. Det kan vara i form kundbemötande, egna initiativ och ökad motivation. Alla våra utbildningar anpassas till uppdragsgivarens situation och mål. Ofast på 2 halvdagar och en heldag. För att få fördjupad effekt av utbildningen  får cheferna träna med skådespelare som gestaltar medarbetare eller kunder. 

Anders Landgren Har vunnit ett flertal priser för sitt arbete om hur man bygger struktur och motivation för hållbar värderingsstyrd kultur. Kännetecknande för Anders är hans inspirerande föreläsningar som alltid bygger på forskning och egna erfarenheter bl.a. som HR Chef på Skistar.

Webbinariet är den 26 jan 2023,  9.00 - 9.50 på Teams  kostnadsfritt

Privata företag kan erhålla ekonomiskt stöd från AFA med upp till 70% av utbildningskostnaden.

 

  Boka plats

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Din bokningsförfrågan är mottagen.