learning4u logo

Professionellt bemötande i djursjukvården

För chefer

För dig som är chef eller ledare i djursjukvården. Har du upplevt att krävande och gnälliga djurägare påverkar arbetsmiljön negativt? Skulle du önska att fler djurägare lämnar kliniken nöjda?

 

- Ett interaktivt seminarium med Marja Tullberg och två professionella skådespelare som gestaltar autentiska situationer.

Kommunikation med kunder och medarbetare präglar chefens yrkesvardag. Har du upplevt att krävande och gnälliga djurägare påverkar arbetsmiljön negativt? Skulle du önska att fler djurägare lämnar kliniken nöjda i stället för att lägga ut ett offentligt klagomål på sociala medier? Har du som chef någon gång oroat dig för att ta samtalet med medarbetaren som inte håller måttet eller som skapar skav och osämja i arbetsgruppen? Det handlar ju om er arbetsmiljö och att prestera uthålligt.

Under det här seminariet kommer vi i teori och praktik visa:

  • Hur du med evidensbaserade kommunikationsmodeller kan skapa tillit och trygghet.
  • Hur du skapar nöjda djurägare och bemöter krävande kunder.
  • Hur du som chef ger feedback och hanterar svåra samtal med dina medarbetare. 

Professionella skådespelare gestaltar situationer från klinikens vardag och förvandlar teori till applicerbar kunskap. Som deltagare kan du vara med och styra samtalen med hjälp av de teoretiska verktyg och metoder som lärs ut.

Röster från deltagare: "Det här var superbra!"  "Det här var den bästa ledarskapskurs jag gått på, jag kan tillämpa utbildningen redan imorgon. Den var praktisk och autentisk!" "Jag fick prakiska verktyg som jag kommer att använda." "De surdegar jag har kan jag nu äntligen ta tag i"

Utbildningen är på en heldag.  3 - 20 deltagare.

Presentation av seminariehållaren:

Marja Tullberg är i grunden veterinär med universitetsutbildning inom professionell kommunikation på arbetsplatsen, konflikthantering, organisationspsykologi, ledarskap, coaching och arbetsmiljö. Marja är också utbildad instruktör i avancerad medicinsk simulering, en pedagogisk metod för att i realtid träna kliniska situationer i en kontrollerad miljö med fokus på kommunikativa förmågor. Learning4u är ett företag med lång erfarenhet av kommunikationsträning för chefer och medarbetare med hjälp av professionella skådespelare. Du når Marja på 070-627 77 36.

Privata företag kan erhålla ekonomiskt stöd från AFA med upp till 3 500 kr/deltagare av utbildningskostnaden för chefer med personalansvar och ett skyddsombud är med.

 

Kursledare - Kontakta oss så berättar vi mer

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack!

Din bokningsförfrågan är mottagen.