learning4u logo

one-to-one träna svåra samtal på distans med en skådespelare

one-to-one träna svåra samtal på distans med en skådespelare

Chefer som förstår värdet av att svåra samtal blir framgångsrika

45 min egen träning på ett svårt samtal som du snart ska ha.

Du ska snart ha ett jobbigt samtal med en av dina medarbetare i nästa vecka och du gruvar dig. Det kan vara ett lönesamtal som du ska ha med en duktig medarbetare som du vet kommer att bli besviken eller en medarbetare som har negativ attityd...... Det handlar om jobbiga samtal som är viktiga och som du vet kan bli dyra om de inte blir bra.

Du får under 45 min träna med en skådespelare som agerar din medarbetare och som efter samtalet ger dig tydlig feedback. Våra skådespelare har mångårig träning av jobbiga samtal med chefer.

 

Möt vår skådespelare Malin Johansson som har har mött fler än 4000 chefer då hon gestaltat medarbetare. Malin har mer än 4 års skådespelarutbildning, bl.a. från Los Angeles, hon är utildad i samtalsmetodik och har också  en akademisk examen inom statsvetenskap. Malin ger dig träning som känns verklig och du får personlig feedback så du att bli trygg i dina skarpa samtal.

Så här går det till: Skriv några rader om vilken typ av samtal det handlar om och vad  du tror kommer att bli jobbigt.Träningen sker via Skype eller Facetime i din mobil eller dator. Du får en samtalsmall och aktiv träning one-to-one, med en professionell skådespelare. 

Skicka en förfrågan: https://www.learning4u.se/kontakta-oss

 

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.