learning4u logo

Medarbetarsamtal

Utbildning Medarbetarsamtal

För chefer med personalansvar som i dialog med sina medarbetare sätter deras mål!

Medarbetarsamtalet/utvecklingssamtalet är ett samtal mellan chef och medarbetare där medarbetaren får mål som känns meningsfulla för honom/ henne och som är tydligt kopplade till enhetens och verksamhetens mål.

  • Du har en medarbetare som borde prestera mer. Vad säger du för att skapa engagemang och glädje?
  • Du har en medarbetare som inte nådde sina mål förra året. Vad säger du nu för att säkra årets måluppfyllelse?
  • Du vill att utvecklingssamtalen ska bli effektiva och roliga. Hur gör du då?

Med vår upplevelsebaserade pedagogik med skådespelare, får du som chef möjlighet att träna och utveckla dina färdigheter i att genomföra utvecklingssamtal.

Under utbildning kommer du att stärka det du redan är bra på och förbättra det som är knepigt och svårt. Vi lovar att du kommer bli berörd och ha roligt under kursen.

Vårt mål är att ge dig den träning, praktiska verktyg och den kunskapen som du behöver för att se fram emot att hålla utvecklingssamtal med dina medarbetare.

Utbildningen vänder sig till chefer med personalansvar. Under utbildning får du träna med skådespelare för att genomföra den här typen av samtal. Du får lära dig att planera, genomföra och följa upp utvecklingssamtal.

Så med väl beprövade teorier, praktiskt träning och personlig feedback som utvecklar dig får du också verktyg som fungerar och underlättar i din chefsroll.

INNEHÅLL FÖR UTBILDNINGEN  MEDARBETARSAMTAL

  • Mallar
  • Checklistor
  • Metoder
  • Målbeskrivning
  • Fallgropar
  • Praktisk träning

Utbildningen bygger på metoder från Marika Ronthys böcker och Annica Galfvensjös praktiska bok ”Varför? Hur? Utvecklingssamtal” samt kursledarnas egen erfarenhet av arbete kring utvecklingssamtal och målsättningar.

OM UTBILDNINGEN MEDARBETARSAMTAL

Utbildning kan genomföras som heldag eller halvdag som egen träning eller som kunskapsteater. Alla våra upplägg för denna kurs är företagsinterna med kursledare och skådespelare.

Egen träning innebär att alla cheferna får möta skådespelare som gestaltar deras medarbetare. Cheferna får träna i skarpa samtal som är anpassade till den egna arbetsplatsen. Cheferna sitter med 2 andra deltagare i ett eget rum. Kan genomföras med 3-30 deltagare.

Kunskapsteater är interaktiv teater med skådespelare som gestaltar chef och medarbetare i angelägna samtal. Deltagarna interagerar med skådespelarna. Kan genomföras med 10 -100 deltagare.

Anmäl dig gärna till våra populära frukostseminarier där du får smakprov på våra utbildningar!

 

Förfrågan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Skickar...

Tack för ditt meddelande!

Kursledare - Kontakta oss så berättar vi mer

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.