learning4u logo

16 apr   Hur du gör för att leda på distans

16 apr Hur du gör för att leda på distans

Datum: 2021-04-16 Klockan 09:00

Webbinarie för dig som arbetar inom HR eller är chef. Du får ett smakprov på vår utbildning.

Det finns flera utmaningar med att leda ett team på distans. Kommunikationen tenderar att bli mindre tydlig och risken för missförstånd är större. Det kan bli svårare att skapa entusiasm och inspirera teamets medlemmar när ni bara “träffas” digitalt.

Utvecklingen av tillit och samhörighet kan också stöta på en del utmaningar. Men det finns också möjligheter med distansledarskapet. Slopade krav på fysisk närvaro innebär större flexibilitet för arbetstagaren, vilket i sin tur kan verka motiverande om ledarna nyttjar möjligheten på rätt sätt. Genom att på ett strukturerat sätt leda med delaktig tydlighet i mål och feedback nyttjar du som ledaren möjligheten bäst. Några färska studier indikerar att kvaliteten på ledarens involvering i målsättande och feedback påverkar effektiviteten även i virtuella team. Learning4u presenterar en faktabaserad utbildning som tar dig till nästa steg i din utveckling som professionell ledare på distans. Detta är ett smakprov av år utbildning Att leda på distans.

 Anders Landgren valdes 2019 till en av årets bästa föreläsare av Eventeffect berättar om ett praktikfall där han tillämpade sin metodik. ”Anders är en genuin, ärlig och kompetent föredragshållare som i sina föreläsningar varvar teori med egen erfarenhet på ett engagerande och inspirerande sätt. Det har varit mycket givande att samarbeta med Anders i arbetet med utveckling av vår företagskultur och ledarmodell.” ”Anders unika mix av verifierade teorier, egna ledarerfarenheter och involverande retorik har hjälpt många ledare till bättre resultat i vår region.”

 

  • Webinarierna är på 50 min, kl 9.00 - 9.50    Teams
  • Kostnadsfria webbinarier som är smakprov på våra utbildningar.

  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog

 

 

 

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.