learning4u logo

NYHET! 9 april Ständiga förändringar på arbetsplatsen?

Datum: 2019-04-09 Klockan 08:00

Inbjudan till frukostseminarium den 9 april, som är ett smakprov på vår halvdagsutbildning med skådespelare! För dig inom HR eller som är chef/projketledare

-Motsträviga eller engagerade medarbetare, du väljer?

Förändringar berör alla mer eller mindre idag. Effekten blir ofta att förändringarna går långsamt, många känner sig uppgivna eller är motsträviga medan några är engagerade. Hur kan fler bli delaktiga och engagerade?

Om du utifrån teorin ”The Change Grid”* följer modellen under samtalen med dina medarbetare vid förändringar stora som små ökar sannolikheten dramatiskt för att få engagerade medarbetare. Under motståndsfasen får du dessutom träna med skådespelare som gestaltar upprörda medarbetare.

Vår seminarieledare är Anders Vestin, som med 30 år i IT- och Telecom-branschen, varit med om och kunnat dra slutsatser av åtskilliga mer eller mindre lyckade förändringar. Han är utbildad i förändringsledning, diplomerad coach och arbetar idag som konsult/kursledare.

*Teorin i vår utbildning baseras på den välkända och beprövade The Change Grid som skapats av PhD in Psychology Cynthia Scott och PhD in Sociology Dennis Jaffe.

 

Plats: Sveavägen 33, T-bana Hötorget, uppgång Olof Palmes gata, Stockholm
Tid: 9 april 2019, Frukost serveras från 8.00, seminarium 8.30 - 9:45

Seminariet är kostnadsfritt, men utebliven närvaro som inte meddelas en dag innan seminariet debiteras med 250 kr + moms.

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.