learning4u logo

11 feb Lönesamtal (Copy)

11 feb - Lönesamtal i praktiken EXTRAINSATT!

Datum: 2020-02-11 Klockan 08:00

Seminariet är för dig inom HR

Detta seminarium är ett smakprov på utbildningen. För chefer som vill bli säkrare i sina lönesamtal!

– Är ett bra lönesamtal viktigare än lönen?

Bra och tydligt genomförda lönesamtal bidrar både till individens och verksamhetens utveckling. Ofta blir antalet fall som går ill förhandling avsevärt färre efter utbildning. Vi erbjuder ett smakprov av vår utbildning som lär chefer att hålla effektiva och professionella lönesamtal.


Vad säger du till…
- Högpresterande Ulrica som du vet kommer att bli besviken efter lönebeskedet!
- Johan som inte levt upp till satta mål!
- Petter som har samma befattning som Elin och tycker att han borde ha samma lön!

I de tusentals lönesamtal som vi genomfört i våra utbildningar har det ofta uppstått känslor, som de allra flesta av oss känner igen. Känslor av besvikelse och frustration eller en känsla av att ha fått rätt lön och blivit juste behandlad.

Det intressanta är att ett lönesamtal med exakt samma förutsättningar mellan chef och medarbetare kan falla ut på helt olika sätt. Allt beroende på hur chefen uttrycker sig. Ena gången blir medarbetaren besviken och lämnar samtalet i frustration. Vid andra tillfället upplever medarbetaren sig ha fått rätt lön och blivit juste hanterad. Handlar det om manipulation, retorik eller chefens värderingar av medarbetarens prestation? Medarbetare vill känna sig rättvist bedömda och att man är sedd!

Seminarieledare/föreläsare är Yvonne Larsson
Yvonne har tränat fler än 2000 chefer i lönesamtal i företag och myndigheter. Hon är utbildad i Nonviolent Communication under ledning av Dr Marshall Rosenberg i en kommunikationsmetod som kallas Giraffspråk. Hon är certifierad Rosenterapeut, NLP Practitioner och har också egen chefserfarenhet.
Yvonne har mer än 15 års erfarenhet av att leda grupper i medelstora och stora organisationer inom såväl privat som offentlig verksamhet. 

 

Plats: Engelbrektsgatan 9-11, T-bana Östermalmstorg, Stockholm
Tid: 11 feb 2020, Frukost serveras från 8.00, seminarium 8.30 - 9:45

Seminariet är kostnadsfritt, men utebliven närvaro som inte meddelas en dag innan seminariet debiteras med 250 kr + moms.

 

 


 

  Boka plats

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.