learning4u logo

18 juni Kränkande särbehandling

18 juni Kränkande särbehandling

Datum: 2021-06-18 Klockan 09:00

För dig som arbetar inom HR

Kränkande särbehandling, vanligare än vad vi tror. Har känslan av utanförskap ökat med hemmakontoret?

Det hjälper inte att vänta att det ska gå över. Hur få mod att berätta för sin chef och sina kollegor hur jobbigt det känns? Vad säger arbetsmiljölagen? Jo, som medarbetare finns en skyldighet att kommunicera när det inte känns bra. Att känna sig förminskad, förlöjligad, tystad och osynliggjord är vanligare än vad vi tror. 

För att bli tryggare att hitta orden, våga säga det som krävs, både för sin egen skull och andras behövs övning. Träna med professionella skådespelare, få stöd av kursledare, öva på vardagsproblematik innan det eskalerar till sjukskrivning eller uppsägning. Alla får interagera, reflektera och bli berörda. Det ger nya insikter som leder till ökad trygghet, hälsa och gemenskap.

Du får ett smakprov med skådespelare på vår uppskattade två timmars utbildning för chefer och medarbetare. Genomförs digitalt, IRL eller både och.

Yvonne har mer än 17 års erfarenhet av att leda grupper i medelstora och stora organisationer inom såväl privat som offentlig verksamhet. Hon har chefserfarenhet, är cert inom DISC, NLP-Practitioner, utbildad inom bl a NVC, Nonviolent Communication och Storytelling.

 

  • Webinarierna är på 50 min, kl 9.00 - 9.50    Teams
  • Kostnadsfria webbinarier som är smakprov på våra utbildningar.

  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.