learning4u logo

9 sep  Hur blåser ni liv i er företagskultur?

9 sep Hur blåser ni liv i er företagskultur?

Datum: 2021-09-09 Klockan 09:00

Webbinarie för dig som arbetar inom HR eller är chef. Du får ett smakprov på vår utbildning.

Hur återskapar vi en gemenskap med företagets normer och värderingar som grund? Vilka ”samtalsverktyg” behöver cheferna för att aktivt bidra till att detta sker?

Några färska studier visar att kvaliteten på ledarens involvering i målsättning och feedback påverkar såväl företagskulturen som effektiviteten. Det handlar om att vara tydlig i sin kommunikation.

Våra konsulter Annica Galfvensjö och Anders Landgren föreläser. Skådespelare gestaltar.

Anders Landgren valdes 2019 till en av årets bästa föreläsare av Eventeffect berättar om ett praktikfall där han tillämpade sin metodik. ”Anders är en genuin, ärlig och kompetent föredragshållare som i sina föreläsningar varvar teori med egen erfarenhet på ett engagerande och inspirerande sätt. Det har varit mycket givande att samarbeta med Anders i arbetet med utveckling av vår företagskultur och ledarmodell.” ”Anders unika mix av verifierade teorier, egna ledarerfarenheter och involverande retorik har hjälpt många ledare till bättre resultat i vår region.

Annica Galfvensjö som är beteendevetare och har ett förflutet som personalchef med tyngdpunkt på ledarskap och utvecklingsfrågor. I sin konsultroll arbetar Annica främst inom områdena ledarskap, teamutveckling, kommunikation och konflikthantering. Annica är författare till de praktiskt orienterade böckerna: ”Utvecklingssamtal – Varför? Hur?”, ”Svåra lägen tuffa samtal”, ”Rekrytering och intervjuteknik”.

 
  • Webinarierna är på 50 min, kl 9.00 - 9.50    Teams
  • Kostnadsfria webbinarier som är smakprov på våra utbildningar.

  • Föreläsning, skådespelare gestaltar och tillsammans har vi en lärande dialog

 

 

 

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.

Länk skickas senast dagen innan webbinariet.