learning4u logo

Konfliktkompetent ledarskap i praktiken

5 sep - Konfliktkompetent ledarskap i praktiken

Datum: 2019-09-05 Klockan 08:00

Chefer och projektledare

Att praktiskt träna på att hantera samtal vid konflikter och skav på arbetsplatsen leder till att du som ledare blir tydligare, skapar förtroende och arbetsklimatet på arbetsplatsen blir bättre.

Med hjälp av skådespelare blir det här ett roligt och uppskattat sätt att lära på. Du får träna på autentiska samtalssituationer med skådespelare som skapar ett starkt engagemang, så som om det vore på riktigt. Genom egen träning och lärande genom att observera andra och reflektera utifrån samtalssituationerna så uppnås större självförtroende, ökad förståelse för konflikthantering och ökad egen konfliktkompetens. Kursen ger också praktiska verktyg genom väl beprövade teorier och modeller.

Seminarieledare är Marja Tullberg som arbetar med att utbilda och stötta ledare. Hennes nisch är att skapa förändringskompetens och katalysera utveckling, men också att bygga samarbetskultur, bemöta motstånd och hantering av svåra samtal och konflikter. Utbildar också chefer i lönesamtal och svåra samtal.

Plats: Engelbrektsgatan 9-11, T-bana Östermalmstorg, Stockholm
Tid: 5 sep 2019, Frukost serveras från 8.00, seminarium 8.30 - 9:45

Seminariet är kostnadsfritt, men utebliven närvaro som inte meddelas en dag innan seminariet debiteras med 250 kr + moms.

  Boka plats

Skicka en förfrågan

Förfrågan

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!
Skickar...

Tack för ditt meddelande!

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.