learning4u logo

9 nov Levandegör varumärket - för ledningsgruppen

Datum: 2017-11-09 Klockan 08:00

Dig i ledningsgruppen

Detta seminarium är ett smakprov på utbildningen.

Levandegör varumärket,  ett frukostseminarium för dig i ledningsgruppen
Varumärket är så mycket mer än fina ord i en guldram bakom receptionsdisken!


Hur skapar man ökad kund- och medarbetarlojalitet genom sina medarbetares beteenden. Beteenden som förstärker varumärket i praktisk handling varje dag. Många företag har lagt mycket tid och energi på att ta fram sina värdeord. Men alltför ofta läggs mindre engagemang på nästa steg. Steget som gör skillnad!

Fyll varumärket med emotionellt innehåll så blir det levande och gör skillnad i varje möte med kunder. Därmed ökar också företagets förmåga att attrahera såväl nya medarbetare som nya kunder. 

Seminariet ger smakprov på vår utbildning ”Levandegör varumärket” för ledningsgrupper, 4 timmar.

Seminarieledare Anders Landgren har gedigen bakgrund av att hjälpa organisationer att levandegöra företagskulturen. att I dagens samhälle förstår vi att direktstyrning inte fungerar av människor. Istället ska vi utveckla medarbetarnas talanger, kunskaper och kompetens för att hitta sin egen motivation. Anders har genomfört dessa processer under många år och har ett praktiskt koncept som fungerar i vardagen.

Sagt av HR Chefen på Neova om Anders:Skillnaden med den här chefsutbildningen jämfört med andra är att vi har med oss en erfaren processledare som följer oss och finns med oss i vardagen. Så det är ingen energikick som håller i sig några dagar, utan något som går under huden på hela företaget och tvingar alla chefer och medarbetare att reflektera och ta ställning.

Plats: Sveavägen 33, T-bana Hötorget, uppgång Olof Palmes gata, Stockholm
Tid: 9 nov 2017, Frukost serveras från 8.00, seminarium 8.30 - 10.00

Kostnadsfritt!

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.