learning4u logo

2 nov - Hur många ursäkter från dina säljare ska du behöva tåla!

Datum: 2017-11-02 Klockan 08:00

För dig som är säljansvarig eller arbetar inom HR och har säljare i organisationen

 

Detta seminarium är ett smakprov på utbildningen.


Säljlansvariga känner ibland frustration över att säljarna ursäktar sig med att det är konkurrenter som har lägre pris, det är hopplöst att få tag på kunderna, och när jag fått tag i dem så kan de inte bestämma sig.

När en säljare skyller på annat än den egna prestationen, så bör man titta närmare på säljarnas agerande. Vi tränar säljare att kommunicera bättre med sin säljledare/chef. Detta gör vi med praktisk träning så att säljarna agerar på ett framgångsrikt sätt. -Inga fler ursäkter!

Du får se professionella skådespelare som gestaltar säljare på scen. Du får se vår otraditionella metodik live då säljlansvariga möter säljare och hur de nyckelbeteenden som är säljande förstärks och hur dåliga beteenden slipas av - allt för att omsättning, marginal och antal nykunder ska öka.

Vår internationellt erfarne säljtränare Mats R Nilsson som är fostrad i den tuffa japanska affärskulturen berättar om egna business case där påtagliga beteendeförändringar har skett som drivit upp försäljningen.

MATS R. NILSSON
Mats har arbetat internationellt med ledarskap inom försäljning och har varit verkat affärsmässigt i den japanska affärskulturen. Mats R. Nilson arbetar som föreläsare och rådgivare till affärsinriktade verksamheter. Med hjälp av en tydlighet och förenkling av säljarnas agerande, övergår det framtida resultatet från en chansartad prognos till ett statistiskt utfall - med fokus på ökad omsättning, förbättrad marginal och ökad mängd kunder. Detta samtidigt som säljarna får en trygghet och struktur i sitt arbete.

Frukost från kl 8.00, seminarium 8.30 - 10.00
Plats Sveavägen 33, t-bana Hötorget

  Boka plats

Kursledare

Boka din plats idag

Fyll i formuläret, välj seminarie och skicka.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för din anmälan!

Du är nu inbokad.